ENADA ENACHI KONTAKT
KUPITE U INGVIT-U I LJEKARNAMA!

Imate li dovoljno energije?

Saznajte koliko je energije potrebno vašem tijelu.Odgovorite na pitanja i zbrojite bodove.

NADH ili koenzim 1 je potpuno prirodna tvar, koju sadrže sve stanice biljnog i životinjskog svijeta. Imenom koenzim 1 naglašava se njegova uloga najvažnijeg koenzima u našem organizmu jer je odgovoran za proizvodnju energije i opstanak stanica....

 
 
 

Ne samo ljudi koji pate od pomanjkanja energije već i vrhunski trenirani sportaši sa najvećim zahtjevima za izdržljivošću uz pomoć enade mogu poboljšati svoje učinke.

Znanstveno istraživanje, provedeno na Odjelu za rehabilitacijsku i preventivnu sportsku medicinu Sveučilišne klinike Freiburg, pokazalo je da čak i najizdržljiviji sportaši,nakon 4 tjedna sa 30 mg (2 puta po 2 tablete od 7,5 mg) enade dnevno, mogu povisiti mišićnu energiju za čak 7 %. Rezultati tog istraživanja objavljeni su 2001. godine u Deutsche Zeitschrift für Sportmedizin.

Informacije o brojnim zdravstvenim poremećajima i proizvodima nisu namijenjene dijagnosticiranju niti propisivanju terapije te ne mogu biti zamjena za stručnost, znanje, vještinu i procjenu farmaceuta i liječnika. Za specifične savjete i upute u vezi s proizvodima, molimo da se obratite našim stručnjacima.

INGVIT d.o.o. Horvatovac 20, 10000 Zagreb, OIB: 94425275973; e-mail: info@ingvit.hr / Tel./Fax: +385(1) 4635521

Enada | Enachi | Kontakt
Copyright 2016., INGVIT d.o.o., Sva prava pridržana