ENADA ENACHI KONTAKT
KUPITE U INGVIT-U I LJEKARNAMA!

Imate li dovoljno energije?

Saznajte koliko je energije potrebno vašem tijelu.Odgovorite na pitanja i zbrojite bodove.

NADH ili koenzim 1 je potpuno prirodna tvar, koju sadrže sve stanice biljnog i životinjskog svijeta. Imenom koenzim 1 naglašava se njegova uloga najvažnijeg koenzima u našem organizmu jer je odgovoran za proizvodnju energije i opstanak stanica....

 
 
 

Meso, perad i riba sadrže puno više NADH nego voće i povrće. Ali, NADH je vrlo nestabilan, pa se pripremom hrane i kuhanjem uništi gotovo sva količina koju bismo trebali primiti svakodnevnom prehranom. Čak i kada bismo jeli sirovu hranu, želučana kiselina razgradila bi većinu NADH.

Zahvaljujući dugogodišnjem istraživanju Instituta Birkmayer u Beču nastala je enada tableta, jedini stabilan oblik NADH koji naše tijelo može u potpunosti iskoristiti, što je potvrđeno i zaštićeno svjetskim patentom.

Informacije o brojnim zdravstvenim poremećajima i proizvodima nisu namijenjene dijagnosticiranju niti propisivanju terapije te ne mogu biti zamjena za stručnost, znanje, vještinu i procjenu farmaceuta i liječnika. Za specifične savjete i upute u vezi s proizvodima, molimo da se obratite našim stručnjacima.

INGVIT d.o.o. Horvatovac 20, 10000 Zagreb, OIB: 94425275973; e-mail: info@ingvit.hr / Tel./Fax: +385(1) 4635521

Enada | Enachi | Kontakt
Copyright 2016., INGVIT d.o.o., Sva prava pridržana