ENADA ENACHI KONTAKT
KUPITE U INGVIT-U I LJEKARNAMA!

Imate li dovoljno energije?

Saznajte koliko je energije potrebno vašem tijelu.Odgovorite na pitanja i zbrojite bodove.

NADH ili koenzim 1 je potpuno prirodna tvar, koju sadrže sve stanice biljnog i životinjskog svijeta. Imenom koenzim 1 naglašava se njegova uloga najvažnijeg koenzima u našem organizmu jer je odgovoran za proizvodnju energije i opstanak stanica....

 
 
 

NADH je pokretačka snaga za proizvodnju 90% energije potrebne našem organizmu. Svaka stanica našeg tijela sprema i po potrebi koristi energiju u obliku ATP tj. adenozin tri-fosfata. Količina energije i količina NADH u našem se tijelu smanjuju kao posljedica tjelesnog i umnog napora, stresa, starenja, bolesti. Što više NADH stanica ima na raspolaganju to više energije može proizvesti kako bi uspješno obavljala svoje funkcije.

NADH povećava proizvodnju ATP energije svake stanice te može produžiti život naših stanica i zaštititi ih od prijevremene degeneracije i propadanja tj. pokazuje prirodni ANTI-AGING učinak.

Informacije o brojnim zdravstvenim poremećajima i proizvodima nisu namijenjene dijagnosticiranju niti propisivanju terapije te ne mogu biti zamjena za stručnost, znanje, vještinu i procjenu farmaceuta i liječnika. Za specifične savjete i upute u vezi s proizvodima, molimo da se obratite našim stručnjacima.

INGVIT d.o.o. Horvatovac 20, 10000 Zagreb, OIB: 94425275973; e-mail: info@ingvit.hr / Tel./Fax: +385(1) 4635521

Enada | Enachi | Kontakt
Copyright 2016., INGVIT d.o.o., Sva prava pridržana